dijous, 14 de juny del 2012


PLANTEM AL PARC DE LA TORRASSA


El dia 6 de juny el Consell de Nois i Noies de L’Hospitalet va fer la seva última activitat, una plantada d’hortalisses: tomàquets, síndries, bledes, carbassons, raves i mongetes, al parc de la Torrassa.
Durant el curs 2011-2012, alumnes de 5è i 6è de primària de 15 escoles de la ciutat han treballat el procés de crear un hort. Es tracta d’un projecte encarregat per l’ alcaldessa, Núria Marín, que té com a objectiu pedagògic adquirir hàbits saludables i sostenibles.

Les conselleres, representants de la nostra escola, han estat la Sara Esteban de 5è i l'Andrea Lozano de 6è, el nostre agraïment per la tasca que han dut a terme.
L’alcaldessa va  inaugurar el nou espai ecològic plantant una tomaquera i va felicitar  els consellers i conselleres per la seva bona feina. 


També els ha encoratjat a continuar la feina començada el tinent d’alcalde d’Educació, Lluís Esteve. 


Un cop els escolars van finalitzar la plantada , van lliurar les claus de l’hort a entitats socials de la ciutat que treballen per a la integració sociolaboral. Entre aquestes hi ha Tallers Bellvitge i el Club Social el Roure, que pertany a AFHEMOS, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de L’Hospitalet. D’aquesta manera, aquestes entitats disposen a partir d’avui d’una nova eina per a facilitar la integració laboral dels seus membres.